Reagim lidhur me akademinë përkujtimore për Xhafer Devën

By |2022-04-29T20:14:50+00:00April 29th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Reagim lidhur me akademinë përkujtimore për Xhafer Devën

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top