Lajmet dhe ngjarjet2016-10-31T14:11:05+00:00
2301, 2022

Instituti i Historisë “Ali Hadri”-Prishtinë, botoi librin e autorit Dr. Luan Tetaj “Kuvendet ndërballkanike dhe shqiptarët në shek. XVI-XVII “, Prishtinë, 2021

By |January 23rd, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Instituti i Historisë “Ali Hadri”-Prishtinë, botoi librin e autorit Dr. Luan Tetaj “Kuvendet ndërballkanike dhe shqiptarët në shek. XVI-XVII “, Prishtinë, 2021

Instituti i Historisë "Ali Hadri"-Prishtinë, botoi librin e autorit Dr. Luan Tetaj "Kuvendet ndërballkanike dhe shqiptarët në shek. XVI-XVII ", Prishtinë, 2021, 358 f. ISBN 978-9951-9059-3-0. Ky studim paraqet një [...]

1901, 2022

Ftesë

By |January 19th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Ftesë

Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, në bashkëpunim me Institutin e Historisë në Tiranë, Institutin Albanologjik në Prishtinë, dhe me Institutin për Trashëgiminë Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, organizojnë [...]

2711, 2021

Instituti i Historisë botoi librin, Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1944-1948, Vëllimi I përgatitur nga Sabit Syla & Qerim Lita – Instituti i Historisë ‘Ali Hadri’ Prishtinë

By |November 27th, 2021|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Instituti i Historisë botoi librin, Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1944-1948, Vëllimi I përgatitur nga Sabit Syla & Qerim Lita – Instituti i Historisë ‘Ali Hadri’ Prishtinë

  Në këtë vëllim të kësaj përmbledhjeje janë përfshi dokumente me rëndësi të dorës së parë, që përfshijnë harkun kohor tetor 1944 – qershor 1948. Pjesa më e madhe e [...]

2711, 2021

Konferencë shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë” – Instituti i Historisë ‘Ali Hadri’ Prishtinë

By |November 27th, 2021|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Konferencë shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë” – Instituti i Historisë ‘Ali Hadri’ Prishtinë

Me rastin e 40-vjetorit të demonstratave të vitit 1981, Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, në bashkëpunim me Institutin e Historisë në Tiranë, Institutin për Trashëgimi Shpirtërore e Kulturore [...]

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top