Lajmet dhe ngjarjet2016-10-31T14:11:05+00:00
1412, 2022

Raporti i komisionit përzgjedhës -recensues

By |December 14th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Raporti i komisionit përzgjedhës -recensues

Instituti i Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” – Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” – Priština Raporti i komisionit përzgjedhës - Recensues

811, 2022

KATALOG I BOTIMEVE TË INSTITUTIT TË HISTORISË: 1967-2022

By |November 8th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on KATALOG I BOTIMEVE TË INSTITUTIT TË HISTORISË: 1967-2022

KATALOG I BOTIMEVE TË INSTITUTIT TË HISTORISË: 1967-2022 në 55-vjetorin e themelimit Instituti i Historisë, si një ndër institucionet më të vjetra kërkimore-shkencore në Kosovë, në 55-vjetorin e themelimit të [...]

811, 2022

“KOSOVA GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE 1941-1945”

By |November 8th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on “KOSOVA GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE 1941-1945”

“KOSOVA GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE 1941-1945” Dr. Haxhi Ademi Monografia trajton ngjarje, personalitete dhe fenomene shumëdimensionale politike, ekonomike, shoqërore dhe kulturore-arsimore, që e kanë karakterizuar Kosovën gjatë Luftës së [...]

811, 2022

ÇËSHTJA E SHQIPTARËVE NË JUGOSLLAVI NË SFONDIN E MARRËDHËNIEVE NDËRMJET SHQIPËRISË DHE JUGOSLLAVISË 1918-1939

By |November 8th, 2022|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on ÇËSHTJA E SHQIPTARËVE NË JUGOSLLAVI NË SFONDIN E MARRËDHËNIEVE NDËRMJET SHQIPËRISË DHE JUGOSLLAVISË 1918-1939

ÇËSHTJA E SHQIPTARËVE NË JUGOSLLAVI NË SFONDIN E MARRËDHËNIEVE NDËRMJET SHQIPËRISË DHE JUGOSLLAVISË 1918-1939 Dr. Skender Lutfiu Në këtë monografi është pasqyruar në mënyrë objektive trajtimi i çështjes së shqiptarëve [...]

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top