Lajmet dhe ngjarjet

Home/Lajmet dhe ngjarjet
Lajmet dhe ngjarjet2016-10-31T14:11:05+00:00
2202, 2021

KONKURS

By |February 22nd, 2021|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on KONKURS

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština   K O N K U R S 1 [...]

302, 2021

Instituti i Historisë botoi librin, Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1944-1948, Vëllimi I përgatitur nga Sabit Syla & Qerim Lita

By |February 3rd, 2021|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Instituti i Historisë botoi librin, Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave 1944-1948, Vëllimi I përgatitur nga Sabit Syla & Qerim Lita

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština     Instituti i Historisë botoi librin, Marrëdhëniet shqiptaro-jugosllave [...]

3011, 2020

Deklaratë

By |November 30th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Deklaratë

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Deklaratë Statement

3011, 2020

REAGIM – LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

By |November 30th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on REAGIM – LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Prishtinë, 10.07.2020 REAGIM LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE [...]

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top