Lajmet dhe ngjarjet2016-10-31T14:11:05+00:00
1707, 2019

Njoftim

By |July 17th, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Njoftim

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”-PRISHTINË INSTITUTE OF HISTORY “ALI HADRI”-PRISHTINA INSTITUT ZA ISTORIJU “ALI HADRI”-PRIŠTINA Në kuadër të projektit “Historia e Kosovës”, drejtori i Institutit të Historisë prof. asoc. dr. [...]

1604, 2019

Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve të kombit

By |April 16th, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve të kombit

Të nderuar, familjarë të dëshmorëve dhe martirëve të kombit, I nderuar, Kryetar i Komunës së Skënderajt, Z. Bekim Jashari, Të nderuar, veteranë e invalidë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Të [...]

104, 2019

Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së Beqir Mehës, Ilir Lushtakut, Mustafë Qorrit dhe Avdullah Kodrës

By |April 1st, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së Beqir Mehës, Ilir Lushtakut, Mustafë Qorrit dhe Avdullah Kodrës

I nderuar, Baca Rifat, Të nderuar familjarë dhe bashkëluftëtarë të Beqir Mehës, Ilir Lushtakut, Mustafë Qorrit dhe Avdullah Kodrës, I nderuar, Kryetar i Parlamentit të Republikës së Kosovës, Z. Kadri [...]

2203, 2019

Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së heroit, Asllan Fazliut

By |March 22nd, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Fjalë rasti në Akademinë përkujtimore me rastin e 20-vjetorit të rënies së heroit, Asllan Fazliut

Të nderuar familjarë dhe bashkëluftëtarë të Asllan Fazliut, I nderuar, Ministër i Pushtetit Lokal në Maqedoni, Z. Suhejl Fazliu, I nderuar, ish-Komandant i Zonës Operative të Drenicës, Z. Sami Lushtaku, [...]

2203, 2019

Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Kosova – rruga drejt lirisë”

By |March 22nd, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Konferenca shkencore ndërkombëtare: “Kosova – rruga drejt lirisë”

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”-PRISHTINË INSTITUTE OF HISTORY “ALI HADRI”-PRISHTINA Me rastin e 20-vjetorit të çlirimit, Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, në bashkëpunim me Institutin e Historisë në [...]

1002, 2019

EPOKA E LAVDISHME E GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT PARË NËN PRIZMIN E FONDEVE TË ARKIVIT SHTETËROR TË DUBROVNIKUT

By |February 10th, 2019|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on EPOKA E LAVDISHME E GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT PARË NËN PRIZMIN E FONDEVE TË ARKIVIT SHTETËROR TË DUBROVNIKUT

(Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në fondet e Arkivit Shtetëror të Dubrovnikut: dokumente. Hulumtoi dhe përgatiti, Prof.asoc.dr. Gjon Berisha, Instituti i Historisë “Ali Hadri” -Prishtinë, 2018, 433f.) Instituti i Historisë “Ali Hadri”-Prishtinë në [...]

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top