Lajmet dhe ngjarjet

Home/Lajmet dhe ngjarjet
Lajmet dhe ngjarjet2016-10-31T14:11:05+00:00
3011, 2020

Deklaratë

By |November 30th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Deklaratë

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Deklaratë Statement

3011, 2020

REAGIM – LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

By |November 30th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on REAGIM – LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Prishtinë, 10.07.2020 REAGIM LUFTA E DREJTË E USHTRISË ÇLIRIMTARE [...]

1611, 2020

Reagim – Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ishte e domosdoshme dhe e drejtë

By |November 16th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Reagim – Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ishte e domosdoshme dhe e drejtë

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Prishtinë, 16.11.2020 REAGIM Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës [...]

910, 2020

DEKLARATË PËR MEDIA

By |October 9th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on DEKLARATË PËR MEDIA

Instituti i Historisë “Ali Hadri” - Prishtinë Institute of History “Ali Hadri” - Prishtina Institut za Istoriju “Ali Hadri” - Priština Prishtinë, 09.10.2020 DEKLARATË PËR MEDIA   Lidhur me projektin [...]

410, 2020

Historianët shprehin ngushëllime për vdekjen e kolegut të tyre, prof.dr.Izber Hotit

By |October 4th, 2020|Categories: Lajme dhe ngjarje|Comments Off on Historianët shprehin ngushëllime për vdekjen e kolegut të tyre, prof.dr.Izber Hotit

Mbrëmë në orët e vona të natës, ka ndërruar jetë në moshën 72- vjeçare një prej historianëve më të shquar shqiptar, Izber Hotit. Instituti i Historisë “Ali Hadri” në Prishtinë, [...]

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË
Go to Top