Ballina2016-12-16T09:42:34+00:00

Lajmet dhe ngjarjet

Fjalë përshëndetëse e drejtorit të Institutit të Historisë “Ali Hadri” – Prishtinë, prof. assoc. dr. Sabit Syla, në Akademi solemne, me rastin e shënimit të 50-vjetorit të Demonstratës së 6 tetorit 1968, në Prizren

By |October 9th, 2018|Categories: Lajme dhe ngjarje|

Fjalë përshëndetëse e drejtorit të Institutit të Historisë “Ali [...]

Fjala e drejtorit te Institutit te Historise Prof.asosc.dr.Sabit Syla ne Akademine perkujtimore per deshmorin e kombit Zenel Meziu

By |August 3rd, 2018|Categories: Lajme dhe ngjarje|

ZENEL (TAHIR) MËZIU - 08.01.1972-03.08.1998 Prof. asoc. dr. Sabit [...]

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË

INSTITUTI I HISTORISË “ALI HADRI”- PRISHTINË